Vinterprogram 2022-2023

Fredag 16 december – Tomtemys
Varmt välkomna till hembygdsparken! Grillen kommer att vara tänd och korvarna framtagna, tomten kommer på besök och tar gärna emot önskelistor från små och stora. Glöggen är varm, pepparkakorna och skumtomtarna väntar på att bli uppätna. Och det finns såklart en reflexstig för dem som tar med sig en ficklampa.
Tid och plats: Kl. 18 i Hembygdsparken

Söndag 8 januari – Hela Bygdens Grötfest
Varmt välkomna till en uppdukad Härenegård!
Equmeniakyrkan Tåstorp, Svenska kyrkan Vårgårda pastorat och Södra Härene hembygdsförening bjuder in till gemensam grötfest. Vi bjuder på gröt och skinksmörgås, kaffe, tårta sång och musik. Frivillig insamling till UNHCR.
Detta vill du inte missa! 🙂
Tid och plats: Kl. 17 i Härenegården. Kl 19 startar en andaktsstund i Södra Härene kyrka.

Torsdag 9 februari – Eftermiddagsträffar
Kerstin Sjöberg, Sandra Jansson och Inga-May Svensson bjuder in till eftermiddagsträffar i Härenegården varannan vecka med start den 9 februari. Tanken är att ha en trevlig stund tillsammans, fika och prata. Om man vill tar man med sig stickorna eller slöjdkniven. Kom och gå när du vill. Fikar gör vi vid 15-tiden. Varmt välkomna!
Tid och plats: Kl. 13 i Härenegården (torsdagar jämna veckor)

Tisdag 28 mars – Årsmöte
Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Föreningen bjuder på fika. Föredrag av Morgan Nilsson från Historieforum Västra Götaland som tar oss med på en arkeologisk resa utefter byggandet av den nya E20.
Tid och plats: Kl. 18 i Härenegården